Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Πολυτεχνική Σχολή
 
 
foto-header
Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Ανακοινώσεις > Ανακοίνωση #4184

A-έτος 2023-2024

27 Ιουλ. 2023


Οι Καθηγητές και οι Καθηγήτριες και όλο το προσωπικό του ΤΜΕΥ συγχαίρει θερμά τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και τις νεοεισαχθείσες φοιτήτριες του 2023.

Να παρακολουθείτε συνεχώς το site εδώ για κάθε Ανακοίνωση που σας αφορά.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να διαβάσετε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες που υπάρχουν στο site και αφορούν στο Τμήμα που εισαχθήκατε και θα σπουδάσετε (απλώς, απευθύνονταν στους περσινούς πρωτοετείς, αλλά επί της ουσίας, αλλά δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές) στο site του link (στα σχετικά links από τη σελίδα αυτή).
(Ασφαλώς θα αναρτηθεί και ειδική ανακοίνωση που θα αφορά σε εσάς αποκλειστικά).

Απλώς, να γνωρίζετε ότι, το πρώτο μάθημα, με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ παρουσία (δηλαδή, θα ληφθούν απουσίες) προγραμματίζεται να γίνει το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου 2023 στα πλαίσια του Εργαστηρίου Χημείας.

Το ΤΜΕΥ και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων είναι πανέτοιμα να σας υποδεχτούν και δεσμεύονται απέναντί σας ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να διασφαλιστεί η άριστη κατάρτισή σας ως Μηχανικοί Επιστήμης Υλικών τα επόμενα 5 χρόνια της φοίτησής στο Τμήμα μας.

(Εάν έχετε απορίες, που δεν λύνονται στα πιο προαναφερθέντα sites, στείλτε e-mail στον Καθηγητή κ. Σ. Αγαθόπουλο, στο sagat@uoi.gr)

Σχετικός σύνδεσμος:   http://www.materials.uoi.gr/info-new-students.php

Καταχωρήθηκε από:  Ακης Αγαθόπουλος

Επιστροφή