Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Πολυτεχνική Σχολή
 
 
foto-header
Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Ανακοινώσεις > Ανακοίνωση #4119

Προκηρύξεις εκλογών ανάδειξης εκπροσώπων α) μελών Ε.Ε.Π. β) των μελών Ε.ΔΙ.Π. γ) των μελών Ε.Τ.Ε.Π. στη Συνέλευση της Κοσμητείας της Πολυτεχνικής Σχολής, με ετήσια θητεία, από 1-9-2023.

08 Μαι. 2023


Ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής προκηρύσσει τις Εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης εκπροσώπου, με τον/την αναπληρωτή/τρια του, των μελών ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.ΔΙ.Π.), των μελών ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.), των μελών ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Τ.Ε.Π.) στη Συνέλευση της Κοσμητείας της Πολυτεχνικής Σχολής με ετήσια θητεία, από 1-9-2023.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 29 Ιουνίου 2023, ημέρα Πέμπτη, με ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (Ε.Δ.Υ.Τ.Ε.). από τις 09.00 π.μ. έως τις 12:00.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην Κοσμητεία της Σχολής μέχρι στις 6 Ιουνίου 2023, και ώρα 12.00 με αίτηση του/της ενδιαφερόμενου/ης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: deanengineering@uoi.gr


Καταχωρήθηκε από:  Κωνσταντίνα Κόκκαλη

Επιστροφή