Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Πολυτεχνική Σχολή
 
 
foto-header
Είστε εδώ: Αρχική σελίδα > Ανακοινώσεις > Ανακοίνωση #4102

Erasmus 2022 (συμπληρωματική προκήρυξη) – Αποτελέσματα

07 Απρ. 2023


Το ΤΜΕΥ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των αιτήσεων των φοιτητών/τριών του που υπέβαλαν αίτηση για μετακίνηση για την τρέχουσα (του 2022) χρονική περίοδο Erasmus (δηλαδή, στο πλαίσιο της Συμπληρωματικής Προκήρυξης (Α)_Σχέδιο 2022, για Πρακτική Άσκηση).

Και οι 11 αιτήσεις που υποβλήθηκαν εγκρίθηκαν με το σκεπτικό ότι ο/η υποψήφιος/α πληροί τα κριτήρια του Επιλογής του ΤΜΕΥ, και η μετακίνηση στο Τμήμα/Ινστιτούτο/Εταιρία του εξωτερικού παρέχει εχέγγυα για θετική έκβαση της κινητικότητας, και αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο για τον/την υποψήφιο/α, καθώς και για την καλή φήμη του ΤΜΕΥ και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Όλες οι αιτήσεις υποβλήθηκαν μόνο από προπτυχιακούς/ές φοιτητές/φοιτήτριες (αρκετοί/ές θα μετακινηθούν με το καθεστώς του/της πρόσφατα απόφοιτου/ης) και όλες αφορούν σε μετακίνηση για Πρακτική Άσκηση. Η μετακίνηση είναι κυρίως για 6 μήνες, ενώ 2 μετακινήσεις είναι για 5 μήνες και 4 μετακινήσεις για 4 μήνες.

Αλφαβητικά είναι οι εξής φοιτήτριες/φοιτητές (εμφανίζονται μόνο τα αρχικά τους):

ΝΒ Uppsala (Σουηδία)
ΜΒ Delft (Ολλανδία)
ΣΔ Groningen (Ολλανδία)
ΑΔ Lunds (Σουηδία)
ΒΔ Coimbra (Πορτογαλία)
ΑΖ DTU (Δανία)
ΧΖ CeNTI (Πορτογαλία)
ΕΚ KTH-Stockholm (Σουηδία)
ΦΛ MetGen (Φινλανδία)
ΠΜ Tyndall (Ιρλανδία)
ΒΣ Chalmers (Σουηδία)

Το ΤΜΕΥ τούς εύχεται κάθε επιτυχία στις επιδιώξεις τους στο Εξωτερικό.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Για όσους/ες δεν πρόλαβαν να πάρουν το Letter of Acceptance αλλά ήδη βρίσκονται σε κατάσταση αναζήτησης φορέα υποδοχής (εννοείται ότι έχουν ενημερώσει σχετικά τον Καθ. κ. Αγαθόπουλο), υπάρχει πολύ πιθανό ενδεχόμενο και 2ης συμπληρωματικής προκήρυξης στο επόμενο διάστημα, ΜΟΝΟ για Πρακτική Άσκηση, που θα ανοίξει σε ένα πολύ στενό χρονικό διάστημα. Συνεπώς, ΜΗΝ σταματήσετε τις προσπάθειες (προϋπόθεση: πρέπει να ικανοποιείτε τα κριτήρια επιλεξιμότητας με βάση την Εξεταστική του Φεβρουαρίου 2023 - ΔΕΝ θα δοθεί στη φάση αυτή το +2).


Καταχωρήθηκε από:  Ακης Αγαθόπουλος

Επιστροφή