Είστε εδώ: Αρχική Σελίδα > Ανακοινώσεις > Ανακοίνωση #1815

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΕΠΕΙΓΟΝ: Υποψήφιοι για Μεταπτυχιακές Σπουδές

12 Ιουλ. 2018


Λόγω πολύ σοβαρών τεχνικών προβλημάτων, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει διαπιστωθεί ότι έχουν χαθεί πολλά e-mails, χωρίς κανείς να παίρνει κάποιο σχετικό μήνυμα ότι το mail του χάθηκε (δηλαδή, ότι ποτέ δεν παραλήφθηκε).

Έτσι, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, να έχουν σταλεί (με email) αιτήσεις από υποψηφίους για Μεταπτυχιακές Σπουδές οι οποίες έχουν χαθεί (δηλαδή, ουδέποτε παρελήφθησαν από τη Γραμματεία, ενώ οι υποψήφιοι επίσης αγνοούν ότι το mail με την αίτησή τους χάθηκε).

Συνεπώς, εάν δεν έχετε παραλάβει (μέχρι σήμερα) email από τη Γραμματεία μας που να γράφει ότι το mail με την αίτησή σας παρελήφθη, αυτό σημαίνει ότι το mail σας χάθηκε.
Στην περίπτωση αυτή, ξαναστείλτε το μέχρι να πάρετε απαντητικό mail από τη Γραμματεία ότι παρελήφθη το mail σας (ή κάντε forward το προηγούμενο mails σας, όπου θα φαίνεται πότε το στείλατε). Εάν και πάλι δεν πάρετε απάντηση, πάρτε τηλέφωνο στη Γραμματεία μέχρι να λυθεί το πρόβλημα και να παραλάβουμε την αίτηση σας.

Λόγω του παραπάνω προβλήματος, για το ΔΠΜΣ “Χημεία και Τεχνολογία Υλικών”, η εκπνοή της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018.


Καταχωρήθηκε από:  Ακης Αγαθόπουλος

Επιστροφή