Είστε εδώ: Αρχική Σελίδα > Ανακοινώσεις > Ανακοίνωση #1511

Α-έτος: Έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 – Υποδοχή Α-ετών

14 Σεπτ. 2017


(1) Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 ξεκινάνε τα μαθήματα (σύντομα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και έξω από τη Γραμματεία και το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Εξαμήνου – άρα να παρακολουθείτε τις Ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα),

(2) κάθε Δευτέρα έχει Εργαστήρια Γενικής Χημείας, τα οποία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (δηλαδή έχει παρουσίες και δεν επιτρέπεται ΚΑΜΙΑ απουσία), και

(γ) ειδικά τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, στην ώρα των ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, μαζί με το πρώτο εισαγωγικό Εργαστήριο Χημείας (δηλαδή θα ληφθούν απουσίες) θα γίνει και μία σύντομη Υποδοχή των Πρωτοετών φοιτητών του ΤΜΕΥ
στην αίθουσα ΚΥ1 (στο ισόγειο) του Κτηρίου του ΤΜΕΥ (είναι το κόκκινο κτήριο απέναντι (ανατολικά) από το κτήριο της Πρυτανείας (που το λέμε Μεταβατικό Κτήριο) που είναι η Γραμματεία).

ΔΕΝ θα έρθετε όλοι την ίδια ώρα:

Οι φοιτητές που το Επώνυμό τους αρχίζει από Α έως Κ θα έρθουν στις 10:30.

Οι φοιτητές που το Επώνυμό τους αρχίζει από Λ έως Ω θα έρθουν στις 12:30.


Πληροφορίες:

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ: Πρώτο Μάθημα με ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα (που θα το δείτε σύντομα αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Τμήματος), κάθε Δευτέρα θα γίνονται τα Εργαστήρια Χημείας, (τα οποία αποτελούνται από 10 Ασκήσεις, και όπως όλα τα Εργαστήρια στο ΤΜΕΥ είναι υποχρεωτικά και ΔΕΝ προβλέπουν ΚΑΜΙΑ απουσία, δηλαδή 1 απουσία σημαίνει ότι κόβεσαι και δεν επιτρέπεται να προσέλθεις στις Εξετάσεις).
Έτσι, μετά την παρουσίαση του Τμήματος και του Πανεπιστημίου, θα εγγραφείτε και στα Εργαστήρια Χημείας (μέσα στην αίθουσα).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έχετε 3 διαφορετικές εγγραφές (και πρέπει να τις κάνετε και τις 3):

(α) η εγγραφή σας στο ΤΜΕΥ (που γραφτήκατε στη Γραμματεία),

(β) η εγγραφή σας στο Α Εξάμηνο (με τη Δήλωση των μαθημάτων σας, που θα την κάνετε στην αρχή του κάθε Εξαμήνου), και

(γ) η εγγραφή σας στα Εργαστήρια.

Έτσι, θα ληφθούν ΑΠΟΥΣΙΕΣ σε αυτό το πρώτο εισαγωγικό μάθημα και θα γίνει η εγγραφή σας στο Εργαστήριο Χημείας.

Έτσι, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου θα προσέλθετε έχοντας μαζί σας 1 στυλό, κάποιο έγγραφο που να γράφει ότι έχετε εγγραφεί στο ΤΜΕΥ και τον ΑΜ σας, και κάποιο τετράδιο για να κρατήσετε Σημειώσεις.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στο site για ότι πιθανόν να αλλάξει ή αν γίνουν ενημερώσεις (ακόμα και σε αυτήν την Ανακοίνωση).

Γενικές οδηγίες προς τους Α-ετείς για τις Σπουδές τους κλπ. παρέχονται στο link της αρχικής σελίδας (πατήστε πιο κάτω το σύνδεσμο για να μεταφερθείτε αμέσως εκεί, στο 10-σέλιδο αρχείο PDF).

Επίσης, σύντομα θα αναρτηθεί και ο Οδηγός Σπουδών για το τρέχον Ακαδημαϊκό Έτος.

Σχετικός σύνδεσμος:  http://www.materials.uoi.gr/2017-New-Students-8-2017-Welcome.pdf

Καταχωρήθηκε από:  Ακης Αγαθόπουλος

Επιστροφή